Janson & Wessling - Jaktblogg

Janson & Wessling - Jaktblogg

tillskott i garderoben...

VapenPosted by Nisse Wessling 06 Nov, 2008 22:09

Jag hade egentligen ställt in mig på en 30-06:a men när tillfället uppenbarade sig och priset var det rätta slog jag till på en Carl Gustav 6,5x55

Blog Image

Satte på en ny kikare igår, så nu ska jag bara skuta in henne på söndag så jag är redo för efterjakten den 15:de. Jag var inte med på ordinarie jakten på grund av tidsbrist så en dag är nog allt jag får i älgskogen i år... Vi får väl se hur det går.

  • Comments(0)//jakt.jockejanson.com/#post7

Jockes Garderob

VapenPosted by Jocke Janson 28 Sep, 2008 20:21
Nu hittade även jag lite vapen, fick tag på ett komplett "set" med en studsare och en hagelbössa samt skåp, lurar, radio och lite andra tillbehör. Gamla men rediga saker. Så nu bär det av till skjutbanan för att skjuta in studsaren inför älgjakten då jag ska ut till Koppom och prova jaktlyckan. Min första jakt! smiley Hoppas på många tjurar...


Husqvarna 1640, .30-06 samt en AYA S/S

  • Comments(1)//jakt.jockejanson.com/#post4

Äntligen!!!

VapenPosted by Nisse Wessling 21 Sep, 2008 21:24

Det som måste vara alla nyblivna jägares julafton har äntligen hänt... Efter otaliga timmars blockettittande och auktionsbesökande fann jag till slut min första bössa. Helt otroligt hur lång en vecka blir när man väntar på licensen.

Blog Image

Valet föll till slut på en husqvarna modell 310 A. Jag föredrar side by side framför bock, mest för att de är mycket snyggare. Rent jaktmässigt har jag ju ingen direkt erfarenhet förutom lerduvorna på skjutbanan, men den känns helt rätt i handen.

Nu hoppas jag bara på att snart få skriva om det första jaktäventyret. Tills dess, Waldmanns heil

  • Comments(1)//jakt.jockejanson.com/#post3